Cafetaria-Administratiekantoor.nl informeert U over...
 

Boekhouden kunt u zelf met de Digi-Desk

 
Ieder ondernemer in Nederland heeft de verplichting om zijn administratie bij te houden. Die verplichting wordt opgelegd door de belastingdienst zo ervaren veel ondernemers dat. Ze hebben wel een beetje gelijk want voor de lol hoef je niet aan je administratie te beginnen het is veel werk en je hebt vaak niet het gevoel dat je er iets mee opschiet.

Niets is minder waar!!!!
 
Het voeren van een goede administratie heeft heel veel voordelen.
Je moet alleen even weten welke.

Zomaar een paar voordelen:

 

  1. Een goede administratie is kostenbesparend.
  2. Je kunt heel veel aflezen uit een goede administratie.
  3. Je bedrijfsvoering is er voor een deel van afhankelijk.
  4. Een goed inzicht in uw administratie bespaard ook op andere kostenposten.
  5. Je krijgt minder boetes omdat je weet wat er om gaat in je bedrijf.
  6. De bank krijgt een positiever  beeld van jou bedrijf als je een goede administratie hebt.
 
Deze voordelen zouden een hele goede reden kunnen zijn om méér energie te steken in uw administratie. Alles wat u zelf doet is een besparing op  de kosten van uw boekhouder en alle andere voordelen. Kostenbesparing leidt tot meer winst en daar doet u het toch allemaal voor!
Uw boekhouder kost al gauw € 40 - ex BTW per uur. Een personeelslid kost veel minder vaak zelfs maar 8 tot 10 euro per uur. U kunt door zelf meer in de boekhouding te doen fors  aan kostenbesparing doen. Uw bedrijf levert u geen winst van € 30 - per uur op (reken het maar na: deel uw winst door het aantal uren wat u en vaak uw partner werkt). Om deze kostenbesparing te realiseren kunt U denken aan het inboeken van uw facturen.  Eenbesparing van 60 tot 70 % op deze inboekkosten is zeker te realiseren. Bij een gemiddelde administratie kan dat oplopen tot 30 á 40 procent van de totale kosten van de boekhouder.
 
Als u per jaar € 4000 - betaald dan is dat een besparing van € 1200 - tot  € 1600 -!!!

De ervaring leert bovendien dat u niet alleen op deze kosten bespaart want als u beter weet wat er in uw bedrijf gebeurd dan gaat u ook op andere terreinen kosten besparen.
 
 
Nu denkt u vast: ik ben geen boekhouder daar heb ik geen verstand van!!!!  Als ik daaraan begin dan gaat alles fout. Dat kan wel kloppen maar als ondernemer bent u toch doorlopend bezig met leren. Waarom zou u eenvoudige werkzaamheden in de boekhouding niet kunnen leren? Het probleem ligt hem in het feit dat u onzeker bent omdat u geen goede begeleiding of hulpmiddelen heeft.
 
Nou die begeleiding en hulpmiddelen zijn er wél alleen kent u ze nog niet.
 
Met behulp van de DIGI-DESK kunt u binnen 10 middagen foutloos leren coderen en inbrengen van uw facturen. Het systeem is uitgebreid getest en elke persoon zonder boekhoudkundige ervaring leerde binnen een week foutloos coderen. Uw besparing op de boekhoudkosten begin overigens al op de tweede cursusmiddag. Zo eenvoudig is dat. De andere cursusmiddagen gaat u onder begeleiding uw administratie doen.
 
Er is nog veel meer over te vertellen. Kijk daarvoor op de website van Cafetaria  - Administratiekantoor. Informeer bij hen naar de mogelijkheden.
 
 

De eerste bespaar tip: doe uw boekhouding zelf!

 
 
De volgende  nieuwsbrief gaat over uw bankkosten.
Copyright 2014 Cafetaria-Administratiekantoor All rights reserved.
U kent HAAK V.O.F. of een afgeleide hiervan...

Our mailing address is:
Cafetaria-Administratiekantoor
Rondven 73
Maarheeze NB 6026 PX
Netherlands