Cafetaria-Administratiekantoor.nl informeert U over...
Bekijk deze email in uw browser

Wij geven iets weg: kennis!

 

Een mailing is niet altijd even interessant, want bijna altijd wil men iets verkopen.
Iets willen verkopen is niet erg, maar vaak heeft u het product al of u heeft het helemaal niet nodig. Iedereen probeert geld te verdienen en daar is helemaal niets mis mee, want de schoorsteen moet per slot van rekening bij iedereen blijven roken.
 

Dit is een heel andere mailing, want wij geven iets weg en vragen er niets voor terug.

Wij willen u kennis geven, want leren is voor een ondernemer net zo noodzakelijk als goed kunnen koken, een hygiënische zaak hebben of gastvrij zijn. Kennis heeft u nooit genoeg.

Meent u al genoeg  te weten, dan is deze mailing niet aan u besteed. Ik kan me echter niet voorstellen dat u niet meer wilt leren. Op de hoogte blijven van zaken waar u niet direct elke dag mee geconfronteerd wordt is van levensbelang voor uw bedrijf.

Wat voor kennis geven we weg?

Wij hebben 10 cursussen ontwikkeld die gericht zijn op horeca bedrijven.
 

U mag gratis 3 van deze cursusmiddagen volgen. 


U kunt onder andere kiezen uit :

1. Wat is bruto winst en hoe verbeter ik die?
2. Belastingzaken, verplichtingen en problemen 1.
3. Personeel en de CAO

En zo zijn er nog 7 andere waar u aan deel kunt nemen. Doe er uw voordeel mee.

Wij hoeven er niets voor terug te hebben. Vreemd zult u denken, maar toch is het zo. Zou u interesse hebben in meer cursusmiddagen dan kunt u zich daarvoor inschrijven, maar u bent dat niet verplicht. Als u het niets vindt dan geven we elkaar de hand en wensen elkaar goede zaken. Zo simpel is het!

Wat moet u doen om 3 gratis cursussen te volgen?

Klik op deze link en u krijgt een korte uitleg hoe het werkt. Schrijf u gratis in voor 3 van deze cursussen. De datum en plaats van de cursussen staan er vermeld.

U las net dat wij er niets voor terug hoeven te hebben en dat is ook zo. We zouden het wel op prijs stellen als u zich via onze website in zou willen schrijven op onze nieuwsbrief. U bent dat echter niet verplicht, niets moet alles mag. De nieuwsbrief is ook een vorm van kennis vergaren. Deze nieuwsbrief heeft tot doel om ervoor te zorgen dat u kosten bespaart of geld verdiend. De cursussen zijn daar ook op gericht.

Bedankt voor het lezen van deze mailing en ik hoop u op al onze cursussen te mogen begroeten.


Met vriendelijke groet,

Bert Harks

 
Ja, ik wil graag mijn kennis vergroten en zo leren om kosten te besparen...
Copyright *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|* is onderdeel van Horeca Administratie- en Advies Kantoor ‘H.A.A.K.’B.V., gevestigd te Valkenswaard, Alle rechten voorbehouden.
Ons mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*